GDPR a obecný souhlas s podmínkami

Odesláním této přihlášky uděluji v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., Zákon o zpracování osobních údajů a souhlas se zpracováním zde poskytnutých osobních údajů Univerzitě Karlově, Fakultě tělesné výchovy a sportu (IČ 00216228) jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího marketingového zpracování, např. za účelem zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to po dobu 10-ti let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva dle § 28 a násl. zák. č. 110/2019 Sb., Zákon o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli na adrese správce odvolat.

 

Odesláním této přihlášky stvrzujete souhlas s následujícími podmínkami UK FTVS:

Přihlášky, jejich změny i případná storna jsou závazné a přijímáme je pouze písemně. Odesláním přihlášky vyjadřujete souhlas s těmito pokyny. Bezplatné storno semináře (vyjma 200 Kč storno poplatek)  přijímáme nejpozději 7 pracovních dní před jeho zahájením. V případě odhlášení z kurzu jeden až sedm dní před zahájením kurzu činí storno poplatek 10 % z celkové částky, minimálně 200 Kč. Další storno poplatky upravuje Opatření děkanky č. 10/2018, dostupně na adrese: https://ftvs.cuni.cz/FTVS-2168-version1-od_10_2018_poplatky_a_stornopoplatky_v_czv_a_trenerske_skole1.pdf. Vyhrazujeme si právo změny lektora, data a místa konání či zrušení semináře z organizačních a provozních důvodů. V případě nenaplnění kurzu minimálním počtem posluchačů si vyhrazujeme právo kurz zrušit. V takovém případě bude vrácena plná cenu za kurz. Všechny případné změny Vám dáme telefonicky nebo e-mailem včas na vědomí. Prosíme Vás o uvedení Vašeho e-mailového spojení na přihlášce. Kurzovné se hradí převodním příkazem na základě pozvánky na bankovní účet UK FTVS pod přiděleným variabilním symbolem. Seminář je možné rovněž uhradit v hotovosti při prezenci. Cena seminářů obsahuje základní sazbu DPH. V případě, že se jedná o akreditovaný kurz, splňující podmínky zákona o DPH, v platném znění, je kurzovné od DPH osvobozeno.

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení